Four clever school kids start their own detective agency and vlog about their adventures, becoming fast friends in the process.

Bạn đang xem: Thám tử siêu năng lực

There's a new girl at school who makes quite an impression on Ezra -- then the Inbestigators get their very first case.

Pixie's solar system diorama has gone missing, but did she make one in the first place? Maudie figures out who sabotaged Zac's dance recital.

A prank caller keeps bothering Mrs. Maniaci in the middle of her soap opera. Kyle's favorite sự kiện of the year goes terribly wrong.

If Miss tung doesn't find everyone's permission slips, the class will miss their field trip! Maudie's beside herself after losing her special notebook.

Mrs. Maniaci's roses are ruined by a tampered sprinkler system. The students in Mr. Barker's class seem to lớn be up lớn something.

The Inbestigators get hired to solve a mystery at the science fair, much lớn Ezra's delight. The star of the school play gets hurt during rehearsals.

Someone with great aim has ruined Esther's painting. Later, the Inbestigators need khổng lồ move fast -- because there's a turtle thief on the loose!

It's an emergency when Mr. Mc
Gillick's "World's Best Principal" mug goes missing. Poppy's lost her hat, & now she can't play outside.

A little girl's drone flies off và disappears -- but the Inbestigators witnessed everything. For her birthday, Maudie's dad stops by the office.

Who? When? Where? These school-age sleuths ask smart questions -- and they always solve the case! When crime strikes, điện thoại tư vấn the Inbestigators.

Xem thêm: Đang cho con bú có uống được collagen không ? góc giải đáp: cho con bú uống collagen được không

Maudie stashed a stack of tickets in a drawer for safekeeping, but somebody took them. A so-so soccer player is suddenly a lot better than he used lớn be.

The local animal shelter comes to school khổng lồ film a commercial. At an sự kiện for future leaders, Ava's accused of stealing someone else's speech.

Ezra's nana cooks up a mystery at the market. A student's flashy robot costume goes missing on Science and Technology Day.

The latest snack craze sparks a theft at school. The kids throw Mr. Barker an awesome '80s-themed birthday party. Trouble is, they can't find the cake.

A miniature golfer's winning streak sounds too good lớn be true. The whole class is invited khổng lồ a tia laze tag & pizza party ... Or are they?

Ezra ordered pizza and got ... A salad roll. Who swapped the students' Treat Day lunches for healthier food? Then, the Inbestigators take on an intern.

Mrs. Maniaci's doorbell is broken, và nobody’s oto keys are working. What's going on? Kyle & Ezra partner up for an online math competition.

A woman accuses the school's kindhearted crossing guard of stealing her handbag. The Inbestigators enter a competition for young entrepreneurs.

Someone sabotaged a wildly successful lemonade stand, but who? At a school fundraiser, the fortune teller's predictions are eerily accurate.

Who slipped Mr. Mc
Gillick's phone into a tub of rice -- and why? Later, the Inbestigators film a commercial. But first they have khổng lồ find Ezra's fish.

Abby Bergman
Anna Cooke
Aston Droomer
Jamil Smyth-Secka
James Saunders
Maria Angelico
Eliza Ong
Hannah Johnston
Hana Struckett

tham khảo tài liệu "thám tử siêu năng lượng naruto - tập 30 phần 2", giải trí - thư giãn, chuyện tranh - thiếu nhi ship hàng nhu mong học tập, nghiên cứu và làm việc công dụng

đang nạp các trang coi trước

Phân tích và nắm rõ ý con kiến sau: “Bài thơ trường đoản cú tình II vừa nói lên bi kịch duyên phận vừa cho thấy thêm khát vọng sống, khát vọng niềm hạnh phúc của hồ Xuân Hương”

Nghiên cứu về ảnh hưởng của live stream mang đến ý định buôn bán của khách hàng hàng so với sản phẩm năng động local brands Việt Nam

Luận văn Thạc sĩ Kỹ thuật: Nghiên cứu hoạt động và xây dựng một mô hình simulink cho khối hệ thống truyền đụng thủy lực tời neo công nghệ tàu Côn Sơn

gmail.com Tailieu
XANH.com là thư viện tài liệu trực tuyến, nơi phân tách sẽ thảo luận hàng triệu tư liệu như luận văn đồ vật án, sách, giáo trình, đề thi, truyện đọc.v.v.. Cùng với kho tư liệu khủng lên tới mức hàng triệu tài liệu sẽ tiến hành miễn giá thành tới 99,99% cho các thành viên. Shop chúng tôi không phụ trách liên quan đến các vấn đề bản quyền ngôn từ tài liệu được member tự nguyện đăng download lên và những cộng tác viên gửi về. Trường đoản cú khóa tìm kiếm kiếm:THỊ TRƯỜNG NGÀNH HÀNG |Nông nghiệp, lương thực |Gạo |Rau củ quả |Nông sản khác |Sữa và sản phẩm |Thịt và thành phầm |Dầu thực đồ gia dụng |Thủy sản |Thức ăn uống chăn nuôi, trang bị tư nntt |CÔNG NGHIỆP |Dệt may |Dược phẩm, thứ y tế |Máy móc, thiết bị, phụ tùng |Nhựa - hóa chất |Phân bón |Sản phẩm gỗ, Hàng thủ công mỹ nghệ |Sắt, thép |Ô sơn và linh phụ kiện |Xăng dầu |DỊCH VỤ |Logistics |Tài chính-Ngân mặt hàng |NGHIÊN CỨU THỊ TRƯỜNG |Hoa Kỳ |Nhật bản |Trung Quốc |Hàn Quốc |Châu Âu |ASEAN |BẢN TIN |Bản tin Thị trường mỗi ngày |Bản tin thị phần và đoán trước tháng |Bản tin Thị trường ngân sách chi tiêu vật tứ |luận văn |giáo trình |luận văn |tiến sĩ |Luận văn |thạc sĩ |kế toán |kiểm toán |quản trị kinh doanh |kinh tế tài chủ yếu |ngân sản phẩm |ngân mặt hàng luận văn |kế toán |luận văn kinh tế tài chính |công nghệ thông tin |lập trình |quản trị |mạng hệ điều hành quản lý |toán học tập |hóa học tập |vật lý |công nghệ |văn học tập |kỹ năng mượt |đề thi |ebook |ngoại ngữ |tiếng pháp |tiếng hàn |tiếng nhật |tiếng nga |tiếng anh |luận văn |ngân mặt hàng |tiểu luận |tiểu thuyết |truyện hiểu |ngôn tình |tài liệu |Văn chủng loại |

trang web này nhờ vào vào lợi nhuận từ chu kỳ hiển thị quảng cáo để tồn tại. Vui mắt tắt trình chặn quảng cáo của chúng ta hoặc tạm ngưng tính năng ngăn quảng cáo cho website này.